Privatundervisning

Mathias kan tilby:

Fra 13 år

  • Gitar
  • Låtskriving
  • Tekstformidling

Utforsk din musikalske kreativitet med Mathias Norums unike og engasjerende privattimer. Mathias, en lidenskapelig musiker og låtskriver, åpner dørene til en verden av musikk og uttrykk gjennom skreddersydde undervisningsopplegg.

Med erfaring som dyktig musiker og låtskriver, har Mathias utviklet en dyp forståelse for musikkens essens og kraften den har til å formidle følelser og historier. Hans tilnærming til undervisning er preget av en personlig tilpasning til hver elevs behov og ambisjoner. Uansett om du er en nybegynner som ønsker å mestre grunnleggende gitarteknikker, eller midtveis musiker som søker å forfine ferdighetene dine, eller en fremadstormende låtskriver som ønsker å utforske nye kreative horisonter, tilpasser Mathias undervisningen slik at den passer akkurat deg.

Gitar

Mathias er en viderekommende gitarist og en lidenskapelig lærer som tilbyr inspirerende gitartimer. Enten du er helt ny på instrumentet eller allerede har noen grunnleggende ferdigheter, vil Mathias tilpasse undervisningen til dine behov. Gjennom hans veiledning kan du forbedre teknikkene dine, lære ulike spillestiler og oppdage gleden ved å spille gitar. Med tålmodighet og engasjement vil Mathias hjelpe deg med å utvikle deg som gitarist og oppnå musikalske mål du har satt deg.

Låtskriving

Mathias har en unik evne til å veilede aspirerende låtskrivere på deres kreative reise. Med en dyp forståelse for musikkens essens og en lidenskap for å formidle følelser gjennom tekst og melodi, er han den ideelle læreren for de som ønsker å uttrykke seg gjennom sine egne sanger. Gjennom hans veiledning kan du lære kunsten å bygge sterke melodier, utforske lyriske temaer og skape musikalske historier som fanger lytterens oppmerksomhet. Uansett om du er en nybegynner eller allerede har erfaring med låtskriving, vil Mathias hjelpe deg med å utvikle din kreativitet og forståelse for å skape meningsfulle og gripende låter.

I den pulserende verden av musikk og kreativitet, skiller Mathias Norum seg ut i å skape meningsfylte tekster som rører sjelen og berører hjertet. Hans unike evne til å fange følelser, tanker og historier gjennom ord og musikk er en sjelden skatt i dagens kunstneriske landskap.

Tekstformidling

Tekstformidling er en annen viktig dimensjon av Mathias Norums undervisning. Enten du ønsker å forbedre dine ferdigheter i å formidle budskap gjennom sangtekster eller verbal kommunikasjon, vil Mathias hjelpe deg med å finne din stemme og uttrykksform. Hans ekspertise i tekstformidling vil hjelpe deg med å uttrykke deg tydelig og følelsesladet, enten det er gjennom sang, tale eller skrift.

Mathias Norums privattimer tilbyr ikke bare en praktisk tilnærming til musikk og uttrykk, men også en mulighet til å utforske og utvikle din kreative side på en støttende og inspirerende måte. Uansett hvor du er på din musikalske reise, er Mathias klar til å veilede deg mot å oppnå dine mål og realisere ditt potensiale som musiker, låtskriver og tekstformidler.

Ta det første skrittet mot en dypere forståelse av musikk og kreativitet ved å ta kontakt med Mathias Norum i dag og begynne din spennende reise mot musikalsk mestring og personlig utvikling.

  • 30 min i uka
  • 200 kr per gang

Ønsker du mer informasjon eller å bestille time? Ta kontakt her: